blogger counter

Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2007


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ανανεώνει ο Φαν Νίστελροϊ
Φεύγει ο Ντιαρά
Σε προφορική συμφωνία, όπως αναμενόταν, με τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ για την ανανέωση του συμβολαίου του, προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο η "βασίλισσα" συμφώνησε με τον διεθνή Ολλανδό επιθετικό για την επέκταση της συνεργασία τους ως τον Ιούνιο 2010. Το υπάρχον συμβόλαιο του 31χρονου άσου, που μεταγράφηκε στην Ρεάλ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2006, έχει συμβόλαιο ως το 2008.

Σε αντίθεση με τον Φαν Νίστελροϊ ο Μαχαμαντού Ντιαρά αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντιαρά. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Marca" ο διεθνής μέσος από το Μάλι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπερντ Σούστερ και πρόκεται να φύγει από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ίσως και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στο στόχαστρο ο Ντρογκμπά

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 30εκ. λιρών για την απόκτηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με αγγλικά μέσα ενημέρωσης. Μετά τη φυγή του Ζοζέ Μουρίνιο, ο Ιβοριανός άσος φαίνεται να έχει δυσαρεστήσει τους ανθρώπους των "μπλε" οι οποίοι ειδικά μετά την ανακοίνωση που έκανε περί συμμετοχής του στην ολυμπιακή ομάδα της χώρας του το επόμενο καλοκαίρι, φέρονται διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν αν έρθει μια ικανοποιητική πρόταση.

Μάλιστα το δημοσίευμα προχωρά ακόμα περισσότερο αναφέροντας ότι ήδη οι Λονδρέζοι έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Ντρογκμπά, στο πρόσωπο του Νικολά Ανελκά, άρα δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη αν τελικά ο Αφρικανός φορ αγωνίζεται από το νέο έτος με τη φανέλα των "μερένχες", οι οποίοι επιθυμούν ακόμα μια αξιόπιστη λύση στη θέση του "φουνταριστού"...