blogger counter

Σάββατο, Νοεμβρίου 03, 2007


ΤΣΕΛΣΙ
Αηδιασμένος ο Ντρογκμπά
"Την ημέρα που υπέγραφα στην Τσέλσι ένιωθα αηδιασμένος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μεταξύ άλλων στο επίσημο DVD της καριέρας του, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Ο διεθνής επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, στο θέμα που έφερε στην επικαιρότητα πιο νωρίς η αγγλική εφημερίδα "Sun", τονίζει πως δεν ήθελε να αφήσει τη Μαρσέιγ. "Την ημέρα που υπέγραψα στην Τσέλσι ένιωθα αηδιασμένος. Το ξέρω ότι αυτό που έπαθα δεν συμβαίνει σε πολλούς ποδοσφαιριστές, έγινε όμως. Ένιωθα πραγματικά αηδιασμένος με την νέα μου ομάδα", αναφέρει ο 29χρονος άσος.

Και δεν σταματά εκεί: "Όταν το λέω σε διάφορους ανθρώπους, αμέσως με παραπέμπουν στο οικονομικό μέρος αυτής της συμφωνίας, τα χρήματα όμως δεν αποτελούσαν ποτέ κίνητρο για μένα. Ήμουν απλώς δυστυχισμένος, είναι πολύ απλό. Το μόνο θετικό της υπόθεσης, ήταν το γεγονός ότι είχα αρκετούς γαλλόφωνους συμπαίκτες, όπως τον Γκέρεμι, τον Γκαλάς και τον Μακελελέ που έκαναν τα πάντα για να με βοηθήσουν να εγκλιματιστώ. Η αλήθεια όμως είναι πως ήθελα να φύγω μετά από λίγες εβδομάδες. Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος και δεν είχα καμία απολύτως επιθυμία να παραμείνω στην Τσέλσι".

Ο Ντρογκμπά αποκαλύπτει πως χρησιμοποίησε και διάφορες μεθόδους για να αποφύγει την μεταγραφή. "Μάλιστα, για να αποφύγω αυτή την μεταγραφή, κατέφυγα σε κωμικοτραγικές μεθόδους. Οι ιατρικές εξετάσεις έγιναν στο Παρίσι και θυμάμαι πως προσευχόμουν να έχω κάποιο πρόβλημα για να χαλάσει η μεταγραφή. Δεν με ενδιέφερε τι θα έχανα, δεν με ενδιέφεραν τα χρήματα, απλώς δεν ήθελα με τίποτα να φύγω από την Μαρσέιγ".

"Παραδέχομαι πως είχα όνειρο να παίξω κάποια στιγμή σε αγγλική ομάδα, η εμπειρία που πέρασα όμως στην Μαρσέιγ, με έκανε να αλλάξω γνώμη. Ήθελα να γίνω ο Μαλντίνι της Μαρσέιγ, να μείνω στην ομάδα για όλη μου την καριέρα. Δεν είχα κανένα ενδιαφέρον για τις άλλες ομάδες, αλλά για την Μαρσέιγ δεν ήταν μόνο αγάπη, αλλά πάθος αληθινό".