blogger counter

Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2007


ΑΕΚ
Οι Ισπανοί στέλνουν Μπασινά!
Ο Αγγελος Μπασινάς εξετάζει την περίπτωση του επαναπατρισμού, σύμφωνα με την εφημερίδα "El Mundo Deportivo". Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο διεθνής αμυντικός μέσος σκέφτεται να αποχωρήσει από την Μάγιορκα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και η ΑΕΚ επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

"Ο ʼγγελος έχει σχεδόν αποφασίσει να επιστρέψει στη χώρα του μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν. Η ΑΕΚ του Σέρα Φερέρ θα τον ήθελε σίγουρα. Ο Μπασινάς είναι ίσως, από τακτικής άποψης, ο καλύτερος παίκτης της Μαγιόρκα και σε ένα σύστημα με δύο αμυντικά χαφ θα ήταν σίγουρα βασικός", αναφέρει το δημοσίευμα της "El Mundo".

"Όμως, η ηλικία του και οι αποδοχές του (από τις υψηλότερες στη Μαγιόρκα) δεν είναι σύμμαχοι για την παραμονή του. Βέβαια, δεν θα είναι εύκολο να βρει η Μαγιόρκα έναν παίκτη σαν αυτόν", καταλήγει.

Ο Μπασινάς αρέσει στον Λορένσο Σέρα Φερέρ, ο οποίος θέλει έναν παίκτη ηγέτη για το χώρο του κέντρου ειδικά από την στιγμή που ο Ακης Ζήκος θα σταματήσει το ποδόσφαιρο με την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς.

Αγωνιστικά, με την επιστροφή των διεθνών αύριο θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Φερέρ τονίζει διαρκώς στους παίκτες του την αναγκαιότητα για τη νίκη, ενώ προορίζει τον Παππά και τον Καφέ για το βασικό σχήμα.

Κατά τα άλλα, ο εφιάλτης των Θρακομακεδώνων έκανε και πάλι την εμφάνισή του. Το χόρτο ήταν σε απαράδεκτη κατάσταση και ο Φερέρ μαζί με τον γεωπόνο επέβλεπαν τις λακούβες!