blogger counter

Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2007


ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Θέλει Stelios
Για την απόκτηση του Στέλιου Γιαννακόπουλου κινείται η Ρέντινγκ σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα "Sun", Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι "Ρόγιαλς" είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ προς την Μπόλτον για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο προπονητής της Ρέντινγκ, Στιβ Κόπελ, φέρεται να έστειλε τον συνεργάτη του, Γουόλι Ντόουνς, στην Αθήνα το Σάββατο για να παρακολουθήσει τον 33χρονο άσο αγωνιζόμενο με την εθνική Ελλάδας απέναντι στη Μάλτα.

"Δεν πήγε στην Ελλάδα για διακοπές. Βλέπουμε κάποιον παίκτη", τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου. Το συμβόλαιο του Γιαννακόπουλου με τους "τρότερς" λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Τη φετινή σεζόν εξαιτίας και του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε δεν έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα έχει τρεις συμμετοχές ως αλλαγή στο πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο UEFA, επίσης ως αλλαγή και μία στο Λιγκ Καπ. Παράλληλα δεν έχει καταφέρει ακόμα σκοράρει. Η Ρέντινγκ μετά από 13 αγωνιστικές στην Premier League βρίσκεται στην 12η θέση με 13 βαθμούς.