blogger counter

Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2007


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Στο "στόχαστρο" ο Ντάνιελ Αλβες
Ο Ντάνιελ Αλβες και πάλι στο προσκήνιο για την Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" κινούνται για τον αντικαταστάτη του Τζιανκλούκα Τζαμπρότα, ο οποίος οδεύει ολοταχώς προς Μίλαν, και ο διεθνής Βραζιλιάνος άσος της Σεβίλλης αποτελεί την ιδανική λύση. Οι της "Μπάρτσα" τα τελευταία τρία χρόνια κινούνται συνεχώς για την απόκτηση του Αλβες, ωστόσο η Σεβίλλη τους δίνει πάντα αρνητικές απαντήσεις. Το φετινό καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος ζήτησε να μεταγραφεί στην Αγγλία και την Τσέλσι ωστόσο η διοίκηση των ανδαλουσιάνων αρνήθηκε και πάλι. Το συμβόλαιο του 24χρονου άσου με την Σεβίλλη λήγει το 2010 και η ρήτρα του ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Επιστρέφει ο Ετό

Όλο και μειώνεται ο χρόνος της επανόδου στην αγωνιστική δράση του Σάμουελ Ετό. Ο Καμερουνέζος άσος, ο οποίος χθες κατάφερε να προπονηθεί για περίπου 15 λεπτά με την πρώτη ομάδα, επιχείρησε κάποια σουτ με το δεξί του πόδι (στο οποίο και είχε τραυματιστεί) έχοντας απέναντί του τον προπονητή τερματοφυλάκων των "μπλαουγκράνα", Χουάν Κάρλος Ονζούε. Ο Αφρικανός στράικερ έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έτσι δεν αποκλείεται να κάνει την πρώτη του (ολοκληρωμένη) προπόνηση με την πρώτη ομάδα την επόμενη Πέμπτη, στις 29 του μήνα.

Αν τελικά αυτό συμβεί, ο Ετό θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί πριν την έλευση του νέου έτους και βάση των υπολογισμών του ιατρικού τιμ της ομάδας ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής και στο παιχνίδι με την ΛαΚορούνια στις 8 ή 9 του ερχόμενου μήνα.