blogger counter

Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2007


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επιβεβαίωση για Κυργιάκο, Ντελγκάδο
Στο περιθώριο δείπνου που παρέθεσε ο Πέτρος Κόκκαλης στους συναδέλφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Αποκάλυψε ότι το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Σέζαρ Ντελγκάδο και τον Σωτήρη Κυργιάκο είναι υπαρκτό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Και οι δύο παίκτες κοστολογούνται συνολικά γύρω στα 6 εκ. ευρώ και το μπάτζετ θα ξεκαθαριστεί από την πρόκριση ή όχι του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Κρίσιμο λοιπόν για τις μεταγραφικές εξελίξεις είναι το ματς με την Λάτσιο την Τετάρτη.

Μίλησε επίσης για τους τριγμούς ανάμεσα στον Τάκη Λεμονή και τον Ίλια Ίβιτς, τονίζοντας ότι πρέπει να αποφεύγονται δημόσιες κόντρες. Όταν ρωτήθηκε για το θέμα της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία απάντησε πως εάν συντρέχει τέτοιος λόγος και αν τα αποτελέσματα δεν είναι ευνοϊκά, θα αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο.

Στον αγωνιστικό τομέα, κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Αντζας, Τοροσίδης, Λούα Λούα και Πάντος, ενώ ο Σέζαρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Ο Νε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Ρ. Μπράβο υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία. Η εξέταση έδειξε ότι υπάρχουν κάποια ευρήματα από προηγούμενη κάκωση (αιμάτωμα γαστροκνημίας). Σήμερα ο Ρ. Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

21/11/2007