blogger counter

Σάββατο, Νοεμβρίου 03, 2007


BUNDESLIGA
Στα... εύκολα Μπάγερν, Βέρντερ
"Σεφτέ" η Κότμπους

Εντός έδρας αναμετρήσεις για τους πρωτοπόρους περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η αήττητη Μπάγερν Μονάχου, αντίπαλος του Αρη στο κύπελλο UEFA, υποδέχεται στην "Αλιάντς Αρίνα" την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης των Αμανατίδη, Κυργιάκου(1.20 6.00 10.00 στη Stan James), που μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το κύπελλο σε αντίθεση με τους Βαυαρούς που προκρίθηκαν σε βάρος της Γκλάντμπαχ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Βέρντερ Βρέμης φιλοξενεί στο "Βέζερσταντιον" την Χάνσα Ρόστοκ ενώ το Αμβούργο αντιμετωπίζει στην "AOL Αρένα" την Χέρτα Βερολίνου.

Η Νυρεμβέργη του Αγγελου Χαριστέα, αντίπαλος της Λάρισας στο κύπελλο UEFA υποδέχεται την πρωταθλήτρια Στουτγάρδη, σε μια άτυπη επανάληψη του περσινού κυπέλλου Γερμανίας (3-0 υπέρ της Νυρεμβέργης), ενώ η Λεβερκούζεν του Φάνη Γκέκα φιλοξενεί στη "Μπάι Αρίνα" την Αρμίνια Μπίλεφελντ των Μασμανίδη, Καπάνταη.

Εκτός έδρας αποστολή για τη Ντόρτμουντ που δοκιμάζεται στην "AWD Αρένα" απέναντι στο Ανόβερο. Την Κυριακή η Καρλσρούη υποδέχεται στο "Βίλντπαρκσταντιον" τη Ντούισμπουργκ ενώ η Μπόχουμ αντιμετωπίζει την Βόλφσμπουργκ στο "Ρούρσταντιον".

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία, η ουραγός Κότμπους πανηγύρισε την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αναγκάζοντας παράλληλα τη Σάλκε στην πρώτη εκτός έδρας ήττα της (1-0). Σκόρερ του νικητήριου τέρματος της Ενεργκί ήταν ο πρώην μέσος της Λάρισας, Κριστιάν Μπασιλά στο 1ο λεπτό της επανάληψης.

# Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος βρίσκονται οι Λούκα Τόνι και Μίροσλαβ Κλόζε της Μπάγερν Μονάχου με 8 γκολ.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

Κότμπους – Σάλκε 1-0
46’ Μπασιλά

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 3/11/2007
16:30 Μπάγερν Μονάχου - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
16:30 Βέρντερ Βρέμης - Χάνσα Ρόστοκ
16:30 Αμβούργο - Χέρτα Βερολίνου
16:30 Αννόβερο - Ντόρτμουντ
16:30 Λεβερκούζεν - Αρμίνια Μπίλεφελντ
16:30 Νυρμεβέργη - Στουτγάρδη

Κυριακή 4/11/2007
18:00 Μπόχουμ - Βόλφσμπουργκ
18:00 Καρλσρούη - Ντούισμπουργκ