blogger counter

Σάββατο, Νοεμβρίου 03, 2007


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
"Γλυκοκοιτάζει" Ποντόλσκι!
Αποφασισμένη να κάνει το μεγάλο «κόλπο» και να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον Λούκας Ποντόλσκι είναι η Βέρντερ. Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, η ομάδα της Βρέμης φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 12 εκ. ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου για να αποκτήσει τον διεθνή Γερμανό επιθετικό, παίρνοντας έτσι και μια άτυπη... ρεβάνς για τη μετεγγραφή του Κλόζε.

Ο 22χρονος στράικερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού των Βαυαρών, Ότμαρ Χίτσφελντ, καθώς έχει αγωνιστεί σε μόλις επτά ματς της Bundesliga (όλα ως αλλαγή), ενώ επιπλέον έχει έρθει σε ανοιχτή ρήξη με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ούλι Χένες, ο οποίος τον κατηγόρησε για τη μέτρια φετινή παρουσία του.

Όλα αυτά έχουν ανοίξει την... όρεξη της Βέρντερ, η οποία μέσω του τεχνικού διευθυντή της, Κλάους Αλοφς εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον Ποντόσλκι. «Πιστεύουμε σε αυτόν εμείς στην Βέρντερ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης. Στην Βρέμη εκτιμούμε τέτοιους παίκτες και τους κάνουμε καλύτερους. Κάτι τέτοιο κάναμε και με τον Κλόζε», δήλωσε σχετικά ο ισχυρός παράγοντας των «πράσινων».