blogger counter

Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2007


ΙΝΤΕΡ
"Δεν είμαι αλκοολικός"
Τέλος στις φήμες που τον κατηγορούν για αλκοολισμό έβαλε ο Αντριάνο με δηλώσεις του την Τρίτη. Ο Βραζιλιάνος στράικερ, τόνισε ότι σιγά σιγά θα ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό και πως θα επιστρέψει στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Αντριάνο έφτασε στην Βραζιλία την περασμένη εβδομάδα για να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Σάο Πάουλο μέχρι το τέλος της χρονιάς.


«Δεν είναι έτσι όπως τα λένε. Κάποιο λένε ότι έχω εθιστεί στον αλκοολισμό, αλλά δεν λένε αλήθεια. Ο καθένας από εμάς περνάει δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να ξεπεράσω το πρόβλημα που έχω και να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, γιατί είναι από τα λίγα πράγματα που αγαπώ πραγματικά», δήλωσε ο επιθετικός της Ίντερ.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Ελπίζω να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Είμαι εδώ για να δουλέψω για αυτό. Για την κατάσταση του Λατίνου ποδοσφαιριστή μίλησε και ο προπονητής της «σελεσάο» Ντούνγκα, ο οποίος υπογράμμισε: «Χρειαζόμαστε παίκτες με την εκρηκτικότητα και την αξία του και περιμένω πως και πως να επιστρέψει στην καλή του κατάσταση. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης».

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Need more Ad Revenue for you site! I will give $25 just to register. Join now widgetbucks you will get both click bonus and money on every impression.

simplytraffic.blogspot.com