blogger counter

Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2007


100 μέρες στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης συμπληρώνει σήμερα ο Μπερντ Σούστερ, ο οποίος το καλοκαίρι αντικατέστησε τον Φάμπιο Καπέλο στην "ηλεκτρική καρέκλα" της "βασίλισσας". Ο Γερμανός τεχνικός άφησε την "ησυχία" της Χετάφε για αναλάβει τους "μερένγκες", με τον πρόεδρο Ραμόν Καλντερόν να του ζητά να φτιάξει μια ομάδα που να κερδίζει τίτλους και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.

Μέχρι στιγμής ο Σούστερ δείχνει να τα καταφέρνει καλά αφού η Ρεάλ "φιγουράρει" στην κορυφή της Primera Division με απολογισμό έξι νίκες και μία ισοπαλία ενώ παραμένει αήττητη και στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις της στο Champions League (μία νίκη, μία ισοπαλία). Το μοναδικό "μελανό" σημείο του μέχρι τώρα είναι οι δύο ήττες στον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στη Σεβίλλη.

"Κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αν παίζουμε κάθε τρεις μέρες είναι σημαντικές οι επιτυχίες όμως πρέπει να αποδίδουμε καλύτερα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της "βασίλισσας", αναφερόμενος στις συνεχόμενες νίκες της ομάδας του.

Ο Μπερντ Σούστερ συνέδεσε το όνομα του με την πλέον επιτυχημένη εποχή στην ιστορία της Χετάφε Έκανε εξαιρετική δουλειά στη μαδριλένικη ομάδα, την οποία οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου και την έξοδο στο UEFA, έχοντας ένα εντυπωσιακό 4-0 επί της Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά.

Στο "στόχαστρο" ο Μούτου

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου η Ρεάλ έχει τοποθετήσει στην μεταγραφική της λίστα τον διεθνή Ρουμάνο επιθετικό της Φιορεντίνα, Αντριαν Μούτου. Οι "μερένγκες" φέρονται να είναι έτοιμοι δαπανήσουν το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον επιθετικό των "βιόλα", ο οποίος έχει αρνηθεί ήδη τις προτάσεις των Μίλαν, Λυών και Διναμό Κιέβου.