blogger counter

Κυριακή, Οκτωβρίου 28, 2007


BUNDESLIGA
Χωρίς νικητή το ντέρμπι...
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στην Bundesliga ανάμεσα στην Σάλκε και τη Βέρνερ Βρέμης στη «Φέλτινς Αρίνα». Ένα αποτέλεσμα που ευνοεί τους φιλοξενούμενους της Βρέμης, οι οποίοι έμειναν στη δεύτερη θέση με 21 βαθμούς, πέντε πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, που παίζει την Κυριακή με την Ντόρτμουντ.

Οι δυο ομάδες ήταν πολύ κουρασμένες από τους μεσοβδόμαδους αγώνες κόντρα στην Τσέλσι και την Λάτσιο αντίστοιχα και το θέαμα που προσέφεραν ήταν πολύ μέτριο. Οι «μπλε» χωρίς τον Λάρσεν στην επίθεση και με τον Κουράνι όχι 100% έτοιμο, προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με τον Ντελούρα, αλλά η χαρά τους κράτησε μόλις 13΄ λεπτά, μέχρι το γκολ του Βραζιλιάνου Νάλντο.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ήταν καλύτεροι, είχαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της Βέρντερ, η οποία παραλίγο να «κλέψει» το ματς στο τέλος με πρωταγωνιστή τον Σανόγκο στο 77΄, όπου βρέθηκε μπροστά σε κενή εστία, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά.

Επιτέλους νίκες για Στουτγάρδη και Χέρτα

Τον δρόμο προς τη νίκη μετά από ακριβώς ένα μήνα βρήκε η Στουτγάρδη με 1-0 κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, του Φάνη Γκέκα στο «Γκότλιμπ Ντάιμλερ». Λυτρωτής για τους πρωταθλητές Γερμανίας ο Μπεκ στο 72ο λεπτό. Μετά από αυτό το «τρίποντο» οι γηπεδούχοι ξέφυγαν από τις επικίνδυνες θέσεις και με 13 βαθμούς είναι στη 12η θέση.

Επιστροφή στις νίκες και για την Χέρτα, μετά από ένα μήνα ξηρασίας. Οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου με 2-0 επί της Μπόχουμ και έπιασε με 16 βαθμούς την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Σκόραρε πάλι ο Πάντελιτς, ο οποίος στο 32ο λεπτό «κλείδωσε» το ματς για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι ήταν τραγικοί και γνώρισαν δίκαια την ήττα.

Μαύρα χάλια για Νυρεμβέργη...

Η αντίπαλος της Λάρισας στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA, Νυρεμβέργη, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αγγελο Χαριστέα που σκόραρε σε λάθος εστία, γνώρισε την ήττα 3-1 από την Βόλφσμπουργκ στη «Φολκσβάγκεν Αρίνα». Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με αυτογκόλ μόλις στο 9ο λεπτό, «σκοτώνοντας» την ομάδα του που πήγε στο ματς με τους «λύκους» με πολλές φιλοδοξίες...

Από εκεί και πέρα το έργο των παικτών του Φέλιξ Μάγκατ, έγινε πιο εύκολο, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στις ευκαιρίες και στα γκολ που σημείωσαν.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Αρμίνια – Κότμπους 1-1
77΄ Κάμπερ – 90΄ Σόρενσεν

Χάνσα Ροστόκ – Καρλσρούη 0-0
-

Χέρτα – Μπόχουμ 2-0
26΄ αυτ. Μάλτριτζ, 32΄ Πάντελιτς

Σάλκε – Βέρντερ Βρέμης 1-1
21΄ Ντελούρα - 34΄ Νάλντο

Στουτγάρδη – Λεβερκούζεν 1-0
72΄ Μπεκ

Βόλφσμπουργκ – Νυρεμβέργη 3-1
9΄ αυτ. Χαριστέας, 34΄ Γκραφίτε, 64΄ Ντεγιάγκα – 54΄ Μισίμοβιτς
Νυρεμβέργη: Μπλάζεκ, Ρέινχαρντ, Μπιούκαμπ, Βολφ, Γκάλασεκ, Μίνταλ, Κρίστιανσεν (46΄ Σαένκο), Κλούγκε (56΄ Κένεντι), Μνάρι, Μισίμοβιτς, Χαριστέας.

Την Παρασκευή:
# Αϊντραχτ – Ανόβερο 0-0

Κυριακή 28/10/2007

18:00 Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου
18:00 Ντούισμπουργκ - Αμβούργο