blogger counter

Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2007


"Έχουμε πρόβλημα και βρισκόμαστε σε κρίση". Αυτό αναφέρει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Φατίχ Τερίμ λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με την Ελλάδα στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2008. Οι Τούρκοι το Σάββατο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Μολδαβία, αποτέλεσμα που ήρθε τριανταπέντε μέρες μετά το 2-2 με την Μάλτα. Ο Τύπος της χώρας "σφάζει" στην κυριολεξία τον Τερίμ, ο οποίος ωστόσο δεν δείχνει να δίνει σημασία.

"Η Ελλάδα είναι πρωτοπόρος στον όμιλο αλλά τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί για τις δύο πρώτες θέσεις. Αν τη νικήσουμε και μετά πάρουμε ένα βαθμό στη Νορβηγία, θα προκριθούμε σίγουρα. Η αποστολή μας πάντως είναι δύσκολη αφού οι Έλληνες θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην χάσουν στην έδρα μας", τόνισε ο 54χρονος προπονητής.

Και συνέχισε. "Δεν περιμέναμε να δεχτούμε πρώτοι γκολ κόντρα στη Μολδαβία. Αμέσως μετά έγινε κι η αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα μας που τραυματίστηκε κι όλα τα σχέδιά μας αναστατώθηκαν με αποτέλεσμα σε όλο το πρώτο μέρος να παίζουμε άναρχα. Είμαι απογοητευμένος που η ομάδα η οποία πέτυχε 4 γκολ στην Ελλάδα δεν έκανε το ίδιο στη Μολδαβία. Τώρα θα προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να νικήσουμε τους Έλληνες".

Ο Τύπος της χώρας πάντως δεν έχει την ίδια άποψη και "στολίζει" κανονικά τον Τερίμ. "Αχρηστο μάθημα από τον Τερίμ" γράφει η "Sabah". "Αλάχ! Δώσε μου υπομονή", αναφέρει από τη μεριά της η "Milliyet"

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τερίμ κόντρα στην Ελλάδα δεν θα στη διάθεσή του τον τερματοφύλακα Αρικάν, τους αμυντικούς Τοραμάν, Σαμπρί, τον μέσο Μαστούρκ και τους επιθετικούς Νιχάτ Καβεχτσί, Χαλίλ Αλτιντόπ.