blogger counter

Σάββατο, Οκτωβρίου 27, 2007


Είτε λόγω των δηλώσεων του, τις οποίες ...διαμορφώνει κατά το δοκούν, είτε λόγω της απόδοσης του εντός του αγωνιστικού χώρου, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Σήμερα, ήταν η σειρά του Φρανκ Λάμπαρντ να αναφερθεί στον υψηλόσωμο επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού και μάλιστα με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια.

«Είναι πολύ απλό. Ο Ντρογκμπά είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ποδοσφαιριστών. Για παράδειγμα, ο Γουέιν Ρούνεϊ, παίκτης διεθνούς κλάσης, όμως κανένας δεν βρίσκεται στο επίπεδο του Ντιντιέ», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής μέσος της Τσέλσι μιλώντας για τον συμπαίκτη του και πρόσθεσε:

«Διαθέτει όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το ιδανικό. Ταχύτητα, δύναμη, τεχνική, αποτελεσματικότητα και εξαιρετικό επίπεδο στον αέρα. Είναι ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω παίξει ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να τον κρατήσουμε στην ομάδα. Πρόκειται για αναντικατάστατη μονάδα, ενώ μεγάλη σημασία έχει το πνεύμα που φέρνει στα αποδυτήρια. Δεν σταματά μέχρι το τελευταίο λεπτό».