blogger counter

Σάββατο, Οκτωβρίου 27, 2007


Το Μιλάνο θα βρίσκεται στο επίκεντρο της 9ης αγωνιστικής της Serie A. Την Κυριακή η Μίλαν υποδέχεται στο "Τζουζέπε Μεάτσα" την Ρόμα στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής με τους "ροσονέρι", μετά την μεσοβδόμαδη νίκη για το Champions League σε βάρος της Σαχτιόρ, να επιθυμούν την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα. Η πρωτοπόρος Ίντερ αντιμετωπίζει την Παλέρμο στο "Ρέντσο Μπαρμπέρα" ενώ η δεύτερη Γιουβέντους κοντράρεται με τη Νάπολι στο "Σαν Πάολο", στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων μετά την επιστροφή τους στην Serie A. Η Λάτσιο, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, υποδέχεται στο "Ολίμπικο" την Ουντινέζε. Εκτός έδρας αποστολή για την Φιορεντίνα που αντιμετωπίζει την Τζένοα στο "Λουίτζι Φεράρις".

Παιχνίδια για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Primera Division . Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας και αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου (23:00)την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Την Κυριακή η Ατλέτικο Μαδρίτης, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο κύπελλο UEFA, αντιμετωπίζει την ουραγό Λεβάντε στο "Θιουδάδ ντε Βαλένθια" ενώ η αντίπαλος της ΑΕΚ, Βιγιαρεάλ κοντράρεται με τη Σαραγόσα στο "Λα Ρομαρέδα". Ιδιαίτερα αμφίρροπη η αναμέτρηση του "Σάντσεθ Πιθχουάν" ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Βαλένθια.

Πρώτη ισοπαλία στην «Κόμερτσμπανκ Αρίνα» για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στο Ανόβερο χωρίς τέρματα. "Καυτές" αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η πρωτοπόρος και αήττητη, Μπάγερν Μονάχου, αντίπαλος του Αρη στο κύπελλο UEFA φιλοξενείται από την Ντόρτμουντ στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ", ενώ η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Βέρντερ Βρέμης κοντράρεται με τη Σάλκε στη "Φέλτινς Αρένα". Η πρωταθλήτρια Στουτγάρδη υποδέχεται στο "Γκόντλιμπ Ντάιμλερ" τη Λεβερκούζεν του Φάνη Γκέκα με στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Εκτός έδρας αποστολή για τη Νυρεμβέργη του Αγγελου Χαριστέα και αντίπαλο της Λάρισας στο κύπελλο UEFA, η οποία αντιμετωπίζει την Βόλφσμπουργκ στην "Φολκσβάγκεν Αρένα".

Στο "Ανφιλντ" πέφτουν τα φώτα της 11ης αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ μετά την μεσοβδόμαδη ήττα από την Μπεσίκτας για το Champions League υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη σε Αγγλία και Ευρώπη, Αρσεναλ. Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στο "Ολντ Τράφορντ" τη Μίντλεσμπρο με στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Η συμπολίτισσα Σίτι του αναγεννημένου Γιώργου Σαμαρά κοντράρεται με την "ανεβασμένη" Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Στο "Παρκ ντε Πρενς" στρέφονται τα φώτα της 12ης αγωνιστικής του Le Championnat. Η Πάρι Σεν Ζερμέν, η οποία πάντως δεν θυμίζει την προ δεκαετίας ομάδα που έκανε θράυση, υποδέχεται την μόνιμη πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λυών με τον Πολ Λε Γκεν να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο νυν τεχνικός της Παρί τίθεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Η αντίπαλος του Πανιωνίου στο κύπελλο UEFA, Μπορντό υποδέχεται την Βαλανσιέν του γνωστού μας, Αμπεντσλάμ Ουαντού.

Εκτός έδρας αποστολή για τη Ρέιντζερς περιαλμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Scottish Premier League. Οι "τζερς" μετά τη νίκη στο Old Firm και την μεσοβδόμαδη "λευκή" ισοπαλία με τη Μπαρτσελόνα για το Champions League, αντιμετωπίζει την τέταρτη Νταντί Γιουνάιτεντ στο "Τάνανταϊς Παρκ", με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή. Εκεί βρίσκεται και η Σέλτικ που υποδέχεται τη Μάδεργουελ με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Την Τετάρτη οι Κέλτες ηττήθηκαν με 1-0 από την Μπενφίκα στο "Ντα Λουζ".

Σημαντική νίκη για τη συνέχεια πέτυχε η Γκιμαράες κόντρα στην Λεϊρία με 2-1, χάρη σε γκολ του Ραμπιόλα στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στη Liga Bwin και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Το Σάββατο η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αντιμετωπίζει την Νασιονάλ Μαδέιρα στο "Ρούι Αλβες" ενώ η Μπελενένσες υποδέχεται την Ακατέμικα στο "Ρεστέλο". Την Κυριακή η Μπενφίκα του Κώστα Κατσουράνη, που προέρχεται από την πρώτη νίκη της στο Champions League, υποδέχεται στο "Ντα Λουζ" τη Μαρίτιμο. Τέλος, τη Δευτέρα η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος, Πόρτο φιλοξενεί τη Λεϊσόες στο "Ντραγκάο" ενώ η Ναβάλ υποδέχεται την αντίπαλο του Αρη στο κύπελλο UEFA, Μπράγκα στο "Ζοσέ Μπέντο Πεσόα".

Στην 4η θέση της Eredivisie «εκτοξεύτηκε» προσωρινά η Φίτεσε, μετά την νίκη της επί της Βίλεμ με 1-0 στο «Γιέλντερομ». Επικίνδυνες αποστολές για τις πρωτοπόρους περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Eredivisie. Η πρώτη Φέγενορντ αντιμετωπίζει την Τβέντε στο "Αρκε Στάντιον" με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή. Η δεύτερη Αϊντχόφεν κοντράρεται με την Σπάρτα στο Ρότερνταμ ενώ ο Αγιαξ φιλοξενείται από την Ουτρέχτη στο "Στάντιον Γκάλγκενβααρντ" στο ντέρμπι μίσους.. Εκτός έδρας αποστολή και για την αντίπαλο της Λάρισας στο κύπελλο UEFA, Αλκμάαρ που αντιμετωπίζει την Μπρέντα στο "Ρατ Βέρλεγκ Στάντιον".

Κρατώντας το αήττητο στο «Όττενστάντιον» η Γάνδη επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις κόντρα στην Μονς με 2-0. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η πρωτοπόρος Σταντάρ Λιέγης που υποδέχεται την ουραγό Μαλίν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Jupiler League. Ιδιαίτερα αμφίρροπη η αναμέτρηση του "Φίνιξ" ανάμεσα στην δεύτερη Κλαμπ Μπριζ και την Γκενκ στο εθνικό ντέρμπι. Εκτός έδρας αποστολή και για την πρωταθλήτρια Αντερλεχτ που κοντράρεται με την Σερκλ Μπριζ στο "Γιαν Μπρέιντελ".

Το μίνι ντέρμπι της Λευκωσίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το ΑΠΟΕΛ στο "ΓΣΠ" ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Η πρωτοπόρος Ομόνοια φιλοξενεί την ΑΕΛ ενώ η δεύτερη Ανόρθωση αντιμετωπίζει τον Εθνικό Αχνας στο "Δασάκι". Ξεχωριστής σημασίας η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με τους προπονητές Κλίνγκερ και Κωνσταντίνου να τίθενται αντίπαλοι των πρώην ομάδων τους.