blogger counter

Σάββατο, Οκτωβρίου 27, 2007


Πρώτη ισοπαλία στην «Κόμερτσμπανκ Αρίνα» για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στο Ανόβερο χωρίς τέρματα. Η ομάδα του Σωτήρη Κυργιάκου και του Γιάννη Αμανατίδη, που αγωνίστηκαν σε όλο το 90ο λεπτο, δεν κατάφερε να συνεχίσει την καλή φετινή της πορεία και να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Έλληνας αμυντικός δέχθηκε κίτρινη κάρτα προς το τέλος του αγώνα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πέρασαν ένα ήρεμο βράδυ και με αυτό τον βαθμό πέρασαν προσωρινά στην 5η θέση.

Κατά τα άλλα, "καυτές" αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής. Η πρωτοπόρος και αήττητη, Μπάγερν Μονάχου, αντίπαλος του Αρη στο κύπελλο UEFA φιλοξενείται από την Ντόρτμουντ (5.00 3.50 1.67 στη Stan James) στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" ενώ η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Βέρντερ Βρέμης κοντράρεται με τη Σάλκε στη "Φέλτινς Αρένα". Η πρωταθλήτρια Στουτγάρδη υποδέχεται στο "Γκόντλιμπ Ντάιμλερ" τη Λεβερκούζεν του Φάνη Γκέκα με στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Εκτός έδρας αποστολή για τη Νυρεμβέργη του Αγγελου Χαριστέα και αντίπαλο της Λάρισας στο κύπελλο UEFA, η οποία αντιμετωπίζει την Βόλφσμπουργκ στην "Φολκσβάγκεν Αρένα". Η Αρμίνια των Μασμανίδη, Καμπάνταη φιλοξενεί στη "Σίκο Αρένα" την ουραγό Κότμπους. Η Χέρτα φιλοξενεί στο "Ολυμπιακό Στάδιο" την Μπόχουμ ενώ η Χάνσα υποδέχεται στο "Οστσεσταντιον" την Καρλσρούη.