blogger counter

Κυριακή, Οκτωβρίου 28, 2007


Β' ΕΘΝΙΚΗ
"Πάτησε" κορυφή με Καζαντζή
Ντέρμπι και στην Κομοτηνή
Η Καλλιθέα ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι κορυφής στην Καισαριανή, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 2-0, χάρη σε γκολ του Καζαντζή στο 74ο και το 90ο λεπτό και με τη νίκη τους αυτή σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 13 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον αντίπαλό τους.

Την Κυριακή τώρα ο ΠΑΣ δοκιμάζεται στην «καυτή» έδρα της Κομοτηνής, απέναντι στον Πανθρακικό, ενώ αμφίρροπη προβλέπεται και η συνάντηση της Φυλής, μεταξύ του τοπικού Θρασύβουλου και της Κέρκυρας. Τη Δευτέρα τέλος, ο Πιερικός θέλει μόνο τη νίκη στην Κατερίνη, απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 Οκτωβρίου

16.00 Εθνικός Αστέρας – Καλλιθέα 0-2
74΄, 90΄ Καζαντζής

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 Οκτωβρίου

15.00 Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα
Πανθρακικός: Ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του έχει ο Κώστας Βασιλακάκης, ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΣ.
ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς τους Ατάντο και Μπέϊ και με αρκετά νέα πρόσωπα στο αρχικά σχήματα, θα παραταχθεί στην Κομοτηνή ο «Αγιαξ της Ηπείρου».

15.00 Αγιος Δημήτριος – Αγροτικός Αστέρας
Αγιος Δημήτριος: Στη σκιά της αιφνίδιας παραίτησης του βασικού χρηματοδότη της ομάδας, Θανάση Πριόβολου και με αμφίβολους τους Συρίγο, Σαπάνη και Θεοδωρέλη, περιμένει ο Αγιος Δημήτριος τον Αγροτικό Αστέρα στο Μπραχάμι.
Αγροτικός Αστέρας: Μόνο ο Αθανασιάδης που θα λείψει για προληπτικούς περισσότερους λόγους, θα απουσιάζει από την αποστολή των Θεσσαλονικιών.

15.00 Θρασύβουλος – Κέρκυρα
Θρασύβουλος: Σωτήρχος και Λιαπάκης είναι αμφίβολοι στον θρασύβουλο, την ώρα που ο Αναστασάκος θα δώσει πιθανότατα το παρόν εναντίον της Κέρκυρας.
Κέρκυρα: «Πονοκεφαλιάζει» ο Μπάμπης Τεννές, αφού καλείται να βρει αντίδοτο στις απουσίες των Ρεπερνέ, Φλαβίνιο, Βαρτζιώτη, Παντελή και Θάνου.

15.00 Αιγάλεω – Ηλυσιακός
Αιγάλεω: Νέα πρόσωπα προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει εναντίον του Ηλυσιακού ο Γιάννης Χατζηνικολάου, που δεν θα έχει στη διάθεση του τον Εντουσέϊ.
Ηλυσιακός: Μέχρι και την τελευταία στιγμή είναι διατεθειμένος να περιμένει ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής τους Μάριαν και Ντάγκα, για το ματς με το «Σίτι».

15.00 Καστοριά – Εθνικός
Καστοριά: «Νίκη γιατί χανόμαστε», είναι το σύνθημα της ουραγού Καστοριάς ενόψει Εθνικού. Δεν παίζει ο Γιόσιτς.
Εθνικός: Δύο προβλήματα (Γκιοσέφσκι, Καραμαλίκης) αντιμετωπίζει ο Νίκος Γκουλής, για τον αγώνα της Καστοριάς.

15.00 Ολυμπιακός Βόλου – Χαϊδάρι
Ολυμπιακός Βόλου: Μείον δύο εργαλεία, ήτοι τους Ακπαρίδη, Χαϊκάλη, δεν θα έχει στη διάθεση του ο Σούλης Παπαδόπουλος, στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Θεσσαλών.
Χαϊδάρι: Δίχως τον τραυματία Φρίμπονγκ ταξιδεύει το Χαϊδάρι στον Βόλο, για το ματς με τον τοπικό Ολυμπιακό.

15.00 Ιωνικός – Καλαμάτα
Ιωνικός: Τρεις μέσα, τέσσερις έξω…Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στον Ιωνικό, ενόψει της συνάντησης με την Καλαμάτα, με τους Γκόγκα, Ονουάτσι και Κιμπικούλα να ανήκουν στην πρώτη κατηγορία και τους Ζωγραφάκη, Κοτίτσα, Παβιό και Κωλέτση στη δεύτερη.
Καλαμάτα: Αν εξαιρεθούν οι εδώ και καιρό απόντες Καπράνος και Αριτζής, η Καλαμάτα δεν έχει άλλα προβλήματα, για το παιχνίδι της Νεάπολης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 Οκτωβρίου

17.30 Πιερικός – Πανσερραϊκός
Πιερικός: Στη διάθεση του Τόμας Κόστ τέθηκε πλέον κανονικά ο Νοβακόφσκι, ουχί όμως και ο Γκαρόζης.
Πανσερραϊκός: Αρκετές και σημαντικές απουσίες για τον Γιάννη Παπακώστα, καθώς θα λείψουν οι Μουράτι, Γεωργιάδης, Μαμουνί και Σεντεμέντες.