blogger counter

Κυριακή, Οκτωβρίου 28, 2007


Αποθέωση και αίτημα για νίκη!
Αποθεωτικής υποδοχής έτυχαν ο Τάκης Λεμονής και οι ποδοσφαιριστές του κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων», που θα δώσουν δυναμικό παρών και στο Παγκρήτιο, ζήτησαν από τους πρωταθλητές τη νίκη, ώστε να μην αυξηθεί η διαφορά από την κορυφή.

Αυτός, άλλωστε, είναι και ο μοναδικός στόχος τεχνικής ηγεσίας και παικτών: το τρίποντο στο Ηράκλειο. Για αυτό και ο Τάκης Λεμονής τονίζει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του την ανάγκη να είναι συγκεντρωμένοι και να ξεχάσουν το ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Εργοτέλης «καίγεται» για τους βαθμούς (μετρά 4 συνεχόμενες ήττες) και ο Λεμονής θέλει τους παίκτες του σε πλήρη ετοιμότητα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παταταχθούν χωρίς τον Κριστιάν Λεντέσμα στη σύνθεσή τους. Ο Αργεντινός δεν έχει χάσει ματς από την έναρξη της περιόδου και ο Λεμονής θέλησε να του δώσει ανάσες. Αλλωστε, η συνέχεια είναι δύσκολη και ο «λύκος» θα πρέπει να είναι πανέτοιμος. Στην 11αδα θα επιστρέψει ο Κοβάσεβιτς, που μαζί με τον Λούα Λούα θα είναι οι επιθετικές αιχμές των «ερυθρολεύκων».

Στη 19μελή αποστολή για την αναμέτρηση μετέχουν οι: Νικοπολίδης, Σηφάκης, Αντζας, Ρ. Μπράβο, Ζ. Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Μενδρινός, Κωνσταντίνου, Νούνιες, Κοβάσεβιτς, Λούα Λούα, Μήτρογλου, Αρτσούμπι.

# Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Ανδρέας Νινιάδης, θα παρακολουθήσει την Τετάρτη 31/10 την αναμέτρηση Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης για την 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.