blogger counter

Κυριακή, Οκτωβρίου 28, 2007


Επικίνδυνη έξοδο στην Ξάνθη επιφυλάσσει για την πρωτοπόρο και αήττητη ΑΕΚ η έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Λορένσο Σέρα Φερέρ και τους παίκτες του, για πολλούς λόγους. Αφενός, για να διατηρηθεί η ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφετέρου, για να επιτευχθεί το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα, επίδοση που θα σημάνει την… ισοφάριση ενός ρεκόρ που κρατά σχεδόν 26 χρόνια!

Η παράδοση είναι με το μέρος της ΑΕΚ, μιας και η Ένωση αγνοεί την ήττα στη Θράκη, από τον Ιανουάριο του 1999. Οι «κιτρινόμαυροι» ταξιδεύουν με απουσίες στην ακριτική πόλη. Τραϊανός Δέλλας και Ακης Ζήκος συνέχισαν και το Σάββατο το πρόγραμμα αποφόρτισης και αποκλείστηκαν από το 19μελή αποστολή. Στην Ξάνθη δεν θα ταξιδέψει ούτε ο τιμωρημένος Μάχο, επιστρέφουν όμως οι Ριβάλντο, Λυμπερόπουλος, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί και ο Ενσαλίβα.

Στη 19μελή αποστολή που επέλεξε ο Φερέρ για το παιχνίδι της Κυριακής μετέχουν οι: Αραμπατζής, Μορέτο, Ασκάρατε, Αρουαμπαρένα, Μπλάνκο, Μπούρμπος, Ζεράλντο Αλβες, Καφές, Κονέ, Λυμπερόπουλος, Μαντούκα, Μανού, Ενσαλίβα, Παπασταθόπουλος, Παππάς , Ριβάλντο, Ένσον Ράμος Σίλβα, Τόζερ, Ζούλιο Σέζαρ.