blogger counter

Κυριακή, Οκτωβρίου 28, 2007


Μέσα ο Ν` Ντόι, έξω ο Φύσσας
Με τον Νταμέ Ν΄ Ντόι στις τάξεις του, αλλά όχι και τον Τάκη Φύσσα που έμεινε ξανά εκτός αποστολής, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής (28/10, 19:00) κόντρα στον «κακό του δαίμονα» Ατρόμητο. Μοναδικό ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι η νίκη, ώστε να μην απομακρυνθούν περισσότερο από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Επιπλέον, το «τριφύλλι» αναζητά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη για να ανακάμψει και ψυχολογικά.

Ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει πολύ καλά και ο Πεσέιρο ζητά από τους παίκτες του προσοχή. Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως επιστρέφει ο Καραγκούνης, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Αμπερντίν, ενώ ο Ν΄ Ντόι είναι καλύτερα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους».
Το πιθανότερο όμως είναι ότι ο Σενεγαλέζος δεν θα ξεκινήσει, με τον Παπαδόπουλο να παίρνει θέση στην επίθεση, δίπλα στον Σαλπιγγίδη.

Η προετοιμασία των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με μια προπόνηση. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, ασκήσεις 5 εναντίον 2 και ταχύτητες, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα στο μισό γήπεδο και σέντρες, σουτ. Ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Νίνης.
Ακολούθως, ο Ζοσέ Πεσέιρο ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Μάλαρτζ, Γκαλίνοβιτς, Μόρις, Γκούμας, Δάρλας, Σαριέγκι, Σέριτς, Βύντρα, Νίλσον, Καραγκούνης, Δημούτσος, Τζιόλης, Ν΄ Ντόι, Μάτος, Ίβανσιτς, Ρομέρο, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, Μάντζιος.