blogger counter

Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2007


Το όνομα του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ τοποθετήθηκε στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild". Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο αθλητικός διευθυντής των "μπλε", Φρανκ Αρνεσεν, έχει ήδη συναντήσει τον εκπρόσωπο του διεθνή Ολλανδού μεσοεπιθετικού, Σόρεν Λέρμπι, ενώ παράλληλα ο διεθνής Τύπος αναφέρει ότι ο τεχνικός των Λονδρέζων, Αβραμ Γκραντ, παρακολούθησε τη σαββατιάτικη αναμέτρηση των "οράνιε" με τη Ρουμανία στην Κωνστάντζα.

"Δεν έχουμε λάβει κάποια προσφορά", τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αμβούργου, Γιόρν Βολφ αναφερόμενος στο θέμα. Ο Φαν ντερ Φάαρτ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2010, βρέθηκε το καλοκαίρι στο "στόχαστρο" της Βαλένθια, αλλά το Αμβούργο απέρριψε πρόταση ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ολλανδός μέσος αυτή την περίοδο βρίσκεται σε "δαιμονιώδη" φόρμα, αφού έχει σκοράρει στους τελευταίους επτά αγώνες πρωταθλήματος, ένα επίτευγμα που έχει καταφέρει στο παρελθόν μόνο ο θρυλικός Ούβε Ζέλερ, με αποτέλεσμα η ομάδα του μεγάλου λιμανιού να βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.