blogger counter

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2007


Ο Γιώργος Καραγκούνης θα είναι στη μάχη της Ημαθίας και θα ηγηθεί της προσπάθειας του Παναθηναϊκού να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Βέροια! Ο Έλληνας διεθνής μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς σήμερα, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ζοσέ Πεσέιρο.

Ο Πορτογάλος δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα τον ξεκινήσει στην 11αδα, αλλά ο Καραγκούνης θέλει πολύ να παίξει και από την στιγμή που το πρόβλημα του ξεπεράστηκε θα είναι στο βασικό σχήμα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκονζάλες, Λεοντίου, Τσίγκας, Καρνέζης, Σέριτς, Σιόντης, Νίνης, Μάντζιος και Ενακαρίρε.

Γκούκας και Σαριέγκι διεκδικούν μια θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μόρις, ενώ στο κέντρο ο Ίβανσιτς έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός. Στη γραμμή κρουσής ο Ν Ντόι θα έχει παρτενέρ είτε τον Παπαδόπουλο είτε τον Σαλπιγγίδη.

Η αποστολή: Μάλαρτζ, Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Μόρις, Δάρλας, Γκούμας, Φύσσας, Σιμάο, Βύντρα, Μάτος, Ρομέρο, Καραγκούνης, Τζιόλης, Ν? Ντόι, Ιβανσιτς, Νίλσον, Δημούτσος, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης.