blogger counter

Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2007

Δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του ο Αγγελος Αναστασιάδης μετά την σπουδαία νίκη της Κύπρου επί της Ουαλίας (3-1) στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2008. "Πρέπει να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί κάνανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Παρουσιάστηκαν όπως θα έπρεπε, κυρίως για το επίπεδο της Εθνικής ομάδας, που είναι το υψηλότερο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αντεπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο, ήταν πολύ κινητικοί, με καλή αλληλοκάλυψη και με εξαίρεση το ανόητο γκολ που δεχθήκαμε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι δεν κινδυνεύσαμε".

"Το παιχνίδι αυτό τελείωσε. Είχαμε αρκετά προβλήματα πριν από τον αγώνα και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Για το επόμενο ματς με την Ιρλανδία θα έχουμε ένα επιπλέον πρόβλημα με την απουσία του Στάθη Αλωνεύτη, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Δεν πρέπει να τον κατηγορήσουμε γιατί όπως εξελίχθηκε η φάση, συμβαίνουν αυτά. Αλλωστε είναι πολύ στεναχωρημένος και ο ίδιος".

Και πάλι τραυματίας ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, που έμεινε εκτός αποστολής κόντρα στην Ουαλία καθώς είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, υπέστη θλάση και θα μείνει τουλάχιστον για έναν μήνα εκτός δράσης. Αυτή ήταν η εκτίμηση του ιατρικού τιμ της εθνικής ομάδας της Κύπρου για τον 28χρονο άσο, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα για αποθεραπεία.