blogger counter

Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2007




ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΝΗΜΜΑ


Βρισκομαστε στην 4η αγωνιστικη του πρωταθληματος της Superleague και νομιζω πως μπορουμε να κανουμε μια πρωτη εκτιμηση σε συναρτηση με αυτα που εχουμε δει.




Λοιπον αυτη τη στιγμη πρωτοπορος ειναι η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ το καλοκαιρι πηρε τον Rivaldo, ενα παιχτη που μεχρι τωρα της εχει δωσει σιγουρια και αποτελεσματικοτητα. Δυο στοιχεια που της στοιχησαν περσι, αλλα και προπερσι. Ο τροπος παιχνιδιου δεν εχει αλλαξει σε σχεση με περσι. Δηλαδη οχι φαντεζι ποδοσφαιρο αλλα με ουσια. Καποιες φορες ομως αν και δεν ειχε καλη αποδοση καταφερε και πηρε αυτο που ηθελε(Βεροια, Salzbourg). To φετινο μοντελο της ΑΕΚ πιστευω πως δεν ειναι και για μεγαλα πραγματα στην Ευρωπη. Μπορει ομως να διεκδικισει καλλιστα με μεγαλες αξιωσεις τον τιτλο του φετινου πρωταθλητη Ελλαδος. Δινω λοιπον μεγαλες πιθανοτητες στην ΑΕΚ.




Η περσινη πορεια του Ολυμπιακου στο CHAMPIONS LEAGUE δεν ηταν η αναμενομενη ετσι στο λιμανι ηρθαν πολλες αλλαγες. Galleti, Kovacevic, Lua Lua και Ledesma ειναι οι κυριοι εκφραστες του νεου ευρωπαικου μοντελου που προσπαθει να καθιερωσει ο Τ.Λεμονης. Ο τροπος παιχνιδιου σε σχεση με περσι εχει αλλαξει αρδην. Αναπτυξη κυριως απο τα πλαγια και με συμμετοχη ολης της ομαδας σ αυτον τον τομεα ο Ολυμπιακος επιδιωκει κατι καλο στην Ευρωπη. Μεχρι στιγμης εχει δειξει οτι μπορει να τα καταφερει(3-1 με τη Verder). Kαι παμε τωρα στο εγχοριο πρωταθλημα. Δειχνει οτι μπορει να τα καταφερει πολυ καλα, αν και εχασε μεσα απ τα χερια του το ματς με τον Αρη. Νομιζω πως εχει λιγοτερες πιθανοτητες απο την ΑΕΚ. Εκτιμω οτι θα βγει δευτερος.




Μετα την καταστροφικη περσινη χρονια ο Παναθηναικος προσπαθει με καινουριο προπονητη να ξανακανει κατι καλο σε Ευρωπη και Ελλαδα. Ο Jose Peseiro εδωσε φρεσκαδα και πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας ενω με την επιστροφη του Καραγκουνη η ομαδα απεκτησε εμπειρια. Μεγαλη εκπληξη ειναι μεχρι στιγμης ο Δημουτσος και ο N Doye ενω περιμενουμε να δουμε και τον Νινη. μεχρι στιγμης ο Ματος δεν εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια σε σσχεση με αυτα που ακουγαμε. Ο Παναθηναικος φαινεται πως μπορει να τα καταφερει και στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη. Ομως στον αγωνα με τον Αστερα ξυπνισε μνημες.......περσινων εμφανισεων. Γι αυτο το λογο του δινω λιγοτερες πιθανοτητες(απο τους αλλους δυο υπερασπιστες) να κατακτησει τον εγχοριο τιτλο.




Επισης τον τιτλο με λιγοτερες ελπιδες διεκδικουν ο Αρης και ο Πανιωνιος. Κοινο των δυο ομαδων, οι εξαιρετικοι προπονητες τους. Ομως για να καφερουν κατι πρεπει να ξεπερασουν τον εαυτο τους. Αν το κανουν θα ειναι πολυ καλο για το θεαμα αλλα και για την ιδια την Superleague. Oψομεθα...........




Υπενθυμιζω πως ειμαστε ακομα στην αρχη και τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Σας ευχαριστω για την υπομονη σας και περιμρνω σχολια.........