blogger counter

Σάββατο, Οκτωβρίου 27, 2007


Τέλος ο Ράμος
Ανοιξε ο δρόμος για Λονδίνο
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης αποτελεί ο Χουάντε Ράμος, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ισπανικό σύλλογο. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, βέβαια, μόνο έκπληξη δεν προκαλεί, αφού ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη να αντικαταστήσει τον Μάρτιν Γιολ στον πάγκο της Τότεναμ.

«Ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης δε θέλησε να δώσει συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, προτιμώντας να αποχαιρετήσει τους φίλους της ομάδας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (www.juanderamos.com)», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Ανδαλουσιανών, με τους οποίους ο 53χρονος τεχνικός πανηγύρισε πέντε τίτλους μέσα σε διάστημα δύο χρόνων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Λονδρέζοι έχουν καταθέσει «μυθική» πρόταση στον Ράμος, προσφέροντάς του 28 εκ. ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως είχαν προσπαθήσει να τον «πλησιάσουν» και πριν από δύο μήνες, χωρίς όμως επιτυχία, κάτι που φαίνεται πως κατάφεραν τώρα.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, μάλιστα, η διοίκηση των «σπιρουνιών» είχε αποφασίσει την απόλυση του Γιολ πριν την αναμέτρηση με τη Χετάφε για το Κύπελλο UEFA (όπου γνώρισαν απρόσμενη ήττα με 1-2), αλλά προτίμησε να του τη γνωστοποιήσει μετά τη λήξη του αγώνα. Ο Ολλανδός τεχνικός πήγε την Παρασκευή (26/10) για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ και αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδας.

Όσον αφορά τώρα τον Γκας Πογιέτ, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ προορίζεται για βοηθός του Ράμος στα «σπιρούνια», δηλώνει... άγνοια επί του θέματος, λέγοντας πως δεν τον έχει «πλησιάσει» κανείς: «Όλοι με παίρνουν τηλέφωνο και μου στέλνουν μηνύματα γι’ αυτό το θέμα, αλλά εγώ δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν», υποστήριξε ο Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο είναι βοηθός του