blogger counter

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2007


Μία ημέρα μετά τη δημοσίευση της πολυσυζητημένης συνέντευξής του στο "France Football", ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έκανε "στροφή 180 μοιρών" και εξέφρασε την... πίστη του στην Τσέλσι!

Σε νέες δηλώσεις του, που φιλοξενούνται στο επίσημο σάιτ των "μπλε", ο Ιβοριανός επιθετικός παρουσιάστηκε μετανοιωμένος για τις τοποθετήσεις του στο γαλλικό περιοδικό (χωρίς πάντως να τις διαψεύσει), προσθέτοντας πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με το συγκεκριμένο θέμα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου.

"Είμαι παίκτης της Τσέλσι και είμαι 100% αφοσιωμένος στον προπονητή μου, τους συμπαίκτες και την ομάδα. Δεν πρόκειται να κουβεντιάσω άλλο για το μέλλον μου, πριν συζητήσω με τη διοίκηση, στο τέλος της φετινής σεζόν", ανέφερε χαρακτηριστικά, θυμίζοντας κάτι από... Ιωάννη Μελισσανίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα.Προβλήματα με Τέρι και Α. Κόουλ

Εν τω μεταξύ, νοκ-άουτ για τις επόμενες τρεις βδομάδες τέθηκαν οι Τζον Τέρι και Ασλι Κόουλ. Οι δύο διεθνείς Αγγλοι αμυντικοί της Τσέλσι επέστρεψαν τραυματίες από τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ως εκ τούτου δε θα βρίσκονται στη διάθεση του Αβρααμ Γκραντ για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας τους σε πρωτάθλημα και Champiοns League.

Ο αρχηγός των "μπλε" ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο, που προκλήθηκε στον αγώνα με την Εσθονία και επιδεινώθηκε στη Ρωσία και για την αποθεραπεία του απαιτούνται περίπου 20 ημέρες, ενώ ο Κόουλ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και ίσως μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για επιπλέον μία εβδομάδα.