blogger counter

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2007


Καταγγελία στον Αθλητικό Δικαστή θα κάνει ο Ατρόμητος για όσα είπε ο Κώστας Πηλαδάκης στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα. Αυτό ανέφερε ο Γιώργος Σπανός στην Έρα Σπορ σχολιάζοντας την σημερινή ανακοίνωση του προέδρου της ΑΕΛ που είχε αιχμές κατά του ισχυρού άνδρα της ομάδας των "μπλε".

«Είμαστε σε δυσάρεστη θέση να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα σε μια περίοδο που το ελληνικό ποδόσφαιρο τα πάει πολύ καλά. Οι ομάδες προχωρούν στην Ευρώπη, ενώ η Εθνική προκρίθηκε εύκολα στο Euro 2008», τόνισε ο Σπανός, ενώ ξεκαθάρισε ότι πλέον δε θα ξαναμιλήσει με τον Πηλαδάκη.

«Ήταν φίλος μου, όμως δεν θα ξαναμιλήσω μαζί του. Ο Ατρόμητος δεν θα αφήνει τέτοια γεγονότα να πέφτουν κάτω και να τον σπηλώνουν. Αθελά μας είμαστε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Θα χαρούμε να πάει ο κ. Πηλαδάκης στον Αθλητικό Δικαστή».

Αργότερα, στο σάιτ του Ατρόμητου βγήκε ανακοίνωση-απάντηση στον Πηλαδάκη: «Με μεγάλη μας χαρά διαβάσαμε τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Λάρισας κ. Κώστα Πηλαδάκη ότι θα ζητήσει μόνος του να εμφανιστεί ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή και να υποστηρίξει τα όσα «υπευθύνως κατέθεσα ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της Super Leaque», όπως αναφέρει και ο ίδιος στη δήλωση του.

Ούτως ή άλλως όμως είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην ιστορία και στον κόσμο της ομάδας μας έπειτα από τις δηλώσεις αυτές να τον καταγγείλλουμε στον Αθλητικό Δικαστή για να τον διευκολύνουμε κι εμείς από την πλευρά μας για να παρουσιάσει τα όσα στοιχεία διαθέτει.

Μέχρι τώρα η ΠΑΕ Ατρόμητος σεβόμενη την ενότητα στις τάξεις της Super Leaque και τη διατήρηση του ήπιου κλίματος είχε αποφασίσει να μην προχωρήσει στην πόλωση γιατί θεωρεί ότι δεν πρέπει να εγκαλείς μια αντίπαλη ομάδα. Κάτω όμως απ? αυτές τις συνθήκες είναι ξεκάθαρο ότι το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη».