blogger counter

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2007


Νέο πρόβλημα με τον Κώστα Στεφανή στον ΟΦΗ. Ο 23χρονος αμυντικός πάνω που ανέβαζε ρυθμούς, σήμερα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προπόνηση γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Έτσι πλέον είναι πολύ δύσκολο να περιληφθεί στην αποστολή που θα ανακοινώσει αύριο ο Ράινερ Μάουρερ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα στην απογευματινή προπόνηση το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές εκτός από τον Πυθαρούλη που έκανε ατομικό. Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα, πολλά σπριντ, σουτ, σέντρες στους τερματοφύλακες και δίτερμα. Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις 14:30 στο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας ο Γερμανός τεχνικός θα επιλέξει τους παίκτες που θα περιληφθούν στην αποστολή για το παιχνίδι πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Ντρούλιτς όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος θα είναι στις επιλογές του Μάουρερ κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και θα καθίσει στον πάγκο. Βέβαια αν χρειαστεί κατά την διάρκεια του αγώνα θα χρησιμοποιηθεί.


Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται προς 15 και 20 ευρώ. Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα γραφεία του ερασιτέχνη ΟΦΗ.