blogger counter

Σάββατο, Οκτωβρίου 27, 2007


Ο Μανουέλ Χιμένεθ είναι ο ανθρωπος που διαδέχεται τον Χουάντε Ράμος στην τεχνική ηγεσία της ισπανικής Σεβίλλης. Ο 43χρονος Ισπανός προωθήθηκε από τα τμήματα υποδομής (έφηβοι-νέοι) της Σεβίλλης και θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Χιμένεθ αγωνιζόταν στην θέση του αμυντικού στη Σεβίλλη και την Εθνική Ισπανίας. Με την φανέλα της ομάδας της Ανδαλουσίας, ο νέος τεχνικός της Σεβίλλης μετρούσε 354 εμφανίσεις σε 14 σεζόν ως παίκτης.

Ως τεχνικός έχει δουλέψει στην Σεβίγια Ατλέτικο για περισσότερα από επτά χρόνια. Ο Χιμένεθ θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του ισπανικού συλλόγου στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την Βαλένθια.


Ως γνωστόν ο Ράμος υπέβαλλε την παραίτησή του στην διοίκηση της Σεβίλλης. Ο 53χρονος Ισπανός προπονητής έγραψε την δική του ιστορία στους Σεβιγιάνους και τώρα είναι απόλυτα έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, που είναι η Τότεναμ και η Αγγλία.

Η Τότεναμ είχε πλησιάσει ξανά τον Ράμος τον περασμένο Αύγουστο, αλλά εκείνος είχε απορρίψει την πρόταση της αγγλικής ομάδας τονίζοντας πως δεν σκόπευε να φύγει από τον ισπανικό σύλλογο μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, που τελείωνε τον Ιούνιο του 2008. Η Σεβίλλη βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Αξίζει πάντως να τονιστεί πως μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει γίνει καμία απολύτως επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αυτό από την διοίκηση της Τότεναμ. Εν αναμονή λοιπόν...